www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ az oldal címe, ami olyan sokat segített

Egy motorosnak is laknia kell valahol, nem igaz? csak az a helyzet, hogy egy idő után, főleg ha gyarapszik a család, akkor a régi ház akár kicsinek is bizonyulhat, márpedig 50 négyzetméter két gyerekkel már igen szűkös kezd lenni. Arról nem is beszélve, hogy a motoromat is gyűlölöm az utcán parkolni, folyamatosan azon aggódom, hogy mikor lopják el vagy mikor vasalja laposra valaki teherautóval vagy furgonnal. Ismerem az embereket, nem is nagyon szeretem őket, és még akkor is féltem, ha elvileg ez “nem egy olyan környék”. Szóval az asszonnyal egy idő után besokalltunk, főleg a második gyerkőc érkezése után, és úgy döntöttünk, hogy külvárosba, netán a város határán túlra fogunk költözni, kertes, garázsos házba. Ehhez először is találnunk kellett egy eladó házat, ami megfelel a céljainknak, másrészt el kellett adni a lakásunkat. Ha nem ajánlják a figyelmembe a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalt, akkor biztos nem ment volna a dolog ilyen egyszerűen, viszont a végére minden megoldódott.

Mivel el még sosem adtunk lakást, így kissé tapasztalatlanok voltunk, egy csomó dolgot nem tudtunk, amire szükség volt hozzá. Például nem akartunk ingatlanoshoz fordulni, mert akkor az eladási ár egy jó részét buktuk volna, másrészt úgy voltunk vele, hogy a nélkül is el tudjuk mi passzolni, ügyes emberek vagyunk. Hát, a későbbiekben derült csak ki, hogy a hirdetést is rosszul tettük fel, és az eladáshoz szükséges energetikai tanúsítványt sem készíttettük el, tehát az első komolyabb érdeklődő ezzel távozott is. Innentől kezdve komolyabban kellett venni a dolgot.

Másrészről viszont ott volt a nyomás, hogy megtaláltuk álmaink házikóját kerttel, garázzsal, cseréptetővel, viszont még nem volt meg rá a pénzünk, ahhoz előbb el kellett volna adni a lakást. Sokat beszélgettünk a kinézett házunk tulajdonosával, mikor kint voltunk megnézni, és ha már ott voltunk, akkor kapva kaptam az alkalmon, és megkérdeztem, hogy ő hol, hogyan, és kinél csináltatta az energetikai tanúsítványt, mert nekünk is sürgősen kéne. Mondta, hogy a legjobb emberhez fordultunk, mert tudja a legjobb céget, akik ezzel foglalkoznak. Elküldte nekem üzenetben a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalt, és azt mondta, érdeklődjek bátran, nagyon gyorsak és nagyon profik.

Azt hiszem, ezt hívják isteni csodának, mikor egy félig-meddig véletlenül elszórt kérdéssel megtalálod a legjobb energetikai céget, akit csak lehetséges. Mikor megnéztem az oldalt, örömmel állapítottam meg, hogy valóban gyorsak, és még különdíjat sem számolnak fel érte. Gyorsan fel is vettem velük a kapcsolatot, és megegyeztünk, hogy mikor jöjjön a szakértő felmérni. Panellakás lévén nem sok dolga volt, de azért az ilyen kötelező köröket értelemszerűen le kell futni ahhoz, hogy eredmény legyen. Lett is, már pár napon belül!

Innentől újra el tudtuk kezdeni a lakás árusítását, ami hamar gazdára is talált, mi pedig megvehettük a kinézett házikót, és kiköltözhettünk. Azóta már nem félek éjszaka, mert tudom, hogy a motorom a garázsban alszik, és ott várja, hogy újra ráüljek és elvigyem egy körre. Mindebben a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ hatalmas segítségünkre volt, és ha lesz legközelebb, akkor ismét hozzájuk fogunk fordulni.