Ügyfeleink véleménye nem csak a motoros cuccok terén számít!

Ha van egy motoros kereskedésed, vagy bármilyen üzleted, fontosnak tartod a visszajelzéseket, véleményeket. Azonban ha nagyon jó fej vagy, nem csak a saját termékeid kapcsán kéred ki mások véleményét, hanem egyéb, a mindennapi életben hasznos dolgokban is. Éppen lakásfelújításra készültem, és emlékeztem egy ügyfelemre, aki nagyon meg volt elégedve elektromos fűtésével, amit a legutóbbi tél előtt szereltetett be otthonába. Mivel én is korszerűsíteni terveztem lakásomat, fontosnak tartottam, hogy meghallgassak párat az elektromos fűtés vélemények közül.

A rendszeresen visszajáró vásárlóimmal jó a kapcsolatom, így nem is lepődött meg, amikor felhívtam telefonon, és megkértem, hogy amint tud, ugorjon be, beszéljünk az elektromos fűtésről, adjon egy kicsit több infót tapasztalatairól ossza meg velem véleményét. Éppen ráért, így már sietett is hozzám két keréken. Igyekezett röviden, tömören összefoglalni, hogy mit is érdemes tudnom az elektromos fűtésről, én persze úgy hallgattam, mint a friss tudást magukba szívó gyerekek. Elmondta, hogy ő az Elektromos Fűtés Kft. csapatához fordult fűtésügyben, miután oldalukon olvasta az elektromos fűtés véleményeket. A saját elégedettségén kívül fontosnak tartotta, hogy lássam más, hiteles ügyfelek véleményét is. Bevallom, kicsit meg is lepődtem, amikor a technológiáról nyilatkozók csupa jót tudtak mondani az USA-tól kezdve Cipruson át egészen Szerbiáig.

Annak ellenére, hogy az AHT amorf fűtőszálas rendszer Magyarországon még nem a legelterjedtebb technológia, máris globális elismerést tudhat magának. Talán az egyik leghitelesebb vélemény a SheKnows Media idei felmérési eredménye, miszerint az AHT amorf fűtőszalagos rendszer az 5. helyet tudhatja magának a TOP10-es padlófűtés rendszer listán. A felmérés eredményei alapján 8,6-os pontszámot ért el, ami lássuk be, egy remek eredmény, és meglehetősen biztató azok számára, akik elektromos fűtést szeretnének otthonukba. Ha ezen felül számításba vesszük azok véleményét, akiket személyesen is ismerünk, és adunk a szavukra, akkor már nincs is szükség több győzködésre. Legalábbis számomra ennyi már bőven elég. Ha az én ügyfelem más szolgáltatásával is elégedett, és ezt megosztja velem, legyen az mondjuk az elektromos fűtésről alkotott véleménye, akkor az nekem ugyanolyan fontos, mintha az én üzletemről mesélne jókat.