Régi ismerős mutatott rá a tökéletes honlapra

Milyen jó, hogy az ember néha összefut a régi ismerősökkel, erre csak most jöttem rá én is. Legutóbb ez a barátom profitált a találkozásunkból, miután én adtam neki egy tuti tippet a munkahelyi partijának megszervezésének. Nemrégiben pedig én nekem kellett az ő segítsége.

Nem sokára ugyanis véget ér a tél, és apám megkért, hogy kerítsek valami helyet, ahol minőségi nyári gumikhoz lehet hozzájutni a motorához, jó áron, ne adj’ Isten akciósan.  Én meg amilyen léhűtő vagyok, elfelejtettem, csak később jutott eszembe, hogy még mindig nem kerestem rá. Eszembe jutott aztán ez a barátom, és rájöttem, ha valaki, akkor ők biztos tudnak ebben segíteni. Úgyhogy rácsörögtem, és elpanaszoltam neki a problémát. Ő pedig – szintén nem nagy marketinges, akárcsak én – lebeszélt a boltjukról, azt mondta, ott alig van pár, és azok is márkátlanok, de tud egy jó helyet, amit szívből ajánl. Még aznap este küldte át ezt a linket: gumidiszkont.hu/nyari-gumi , azzal a szöveggel, hogy ő is itt akarja majd cseréltetni. Amikor megnyitottam a honlapot, teljesen elképedtem. Apámmal böngésztük, és olyan akciók vannak, hogy el akart ájulni. És töménytelen választék van, még mindig nem tudta eldönteni, milyet fog venni. Minden nap hosszú időkön át böngészi, és próbálja eldönteni, hogy melyik mellett tegye le a voksát. A jó tanácsért cserébe vittem ennek a barátomnak egy üveg bort, mert ha rajtam múlott volna, tuti, hogy nem találok ennyire jó céget soha a büdös életben sem.

Úgyhogy csak javasolni tudom ezt a linket én is: gumidiszkont.hu/nyari-gumi. Ha esetleg nyári gumikra volna szükségetek. Illetve azt is javaslom, hogy ha összefuttok egy régi ismerőssel, szánjatok rá időt, beszélgessetek el vele, mert mindig jól jönnek a kapcsolatok, akár ilyen dolgokban is. S ha még ti is tudtok segíteni rajta, akkor az már csak hab a tortán.