Raklapos polc, ha igazán nehéz dolgokat szeretnél elhelyezni

A motorozás az egyik legrégebbi szenvedélyem. 14 éves korom óta koptatom a kétkerekűeket, de még most, harminc évvel később se unom. Valahogy ad egy olyan magabiztosságot, egy olyan szabadságérzetet, mint semmi más. Állítólag az ejtőernyőzés is hasonló, azonban azt még nem próbáltam. De nem is tervezem, szóval marad a motor. Szerencsére ez a három évtized bőven elég volt ahhoz, hogy alaposan kiszélesítsem a kapcsolati körömet, szóval ha valamire szükségem van, akkor mindig fordulhatok a kedvenc kereskedőmhöz. Már-már barátságnak is mondható, ami közöttünk kialakult, mindenesetre óriási élmény volt, amikor elvitt magával a nagykereskedésbe ahonnan az alkatrészeket, darabokat szerzi. Óriási volt az a raktár, ameddig a szem ellát, mindenütt csak Raklapos polc és áru végtelen sorai. Ez abból a szempontból is jó volt, hogy a saját vállalkozásomat is előrébb tudtam lendíteni.

Én ugyanis háztartási gépekkel kereskedem, és úgy hozta a lépés, hogy kénytelen voltam új raktárat építtetni. Az előzőnek lejárt a bérleti szerződése, de nem hosszabbítottam meg, mert már egyébként is alaposan kinőttem. Ehelyett úgy döntöttem, hogy építek egy sajátot, ami csak az enyém lesz, és nem kell érte állandóan díjat fizetni meg egyezkedni a tulajdonossal. A telek már megvolt, az épület tervrajza is készen állt, azonban a Raklapos polc nyitott kérdés maradt. Egyszerűen nem tudtam olyan céget találni, akik jó áron magas minőséget tudtak volna garantálni, ráadásul belátható időn belül. Itt azonban a nagykerben minden megváltozott, mert ha közvetve is, de összeismertettek a legjobb raktártechnikai vállalkozással az országban. Ha akkor nem kísérem el a barátomat, akkor talán meg kellett volna elégednem valami sokkal rosszabbal.

Szóval ahogy ott bóklásztunk, miközben arra vártunk, hogy a nagykereskedés főnöke a haverommal tudjon tárgyalni, én megcsodálhattam a nagyszerű Raklapos polc rendszert. Láthatólag vadonatúj volt, alig használták még. Viszont elképesztően masszívnak tűnt, és olyan egyszerűnek, hogy az valami fantasztikus. mikor végre mehetett a haverom, én a előtérig kísértem. Ott megvártam amíg megbeszélték amit kell, és utána bátor lépésre szántam el magam. Amikor kiléptek, én odamentem a raktárfőnökhöz, bemutatkoztam, és megkérdeztem, hogy kinek köszönhető ez a fenomenális Raklapos polc rendszer. Én is ilyet keresek, de eddig nem volt kihez fordulnom. A fickó először meglepődött, de utána nagy örömmel beavatott, hogy kik tervezték és kivitelezték a számukra. Kiderült, hogy csúcsminőségű olasz polcokról van szó, amik még földrengés ellen is tesztelve vannak, szóval ennél jobbat keresve sem találnék. Az elérhetőségüket is megkaptam, szóval utánajárni is sokkal könnyebb volt.

Raklapos polc

A megadott weboldal szép és egyértelmű, rengeteg új információt tudtam meg a különböző termékekről. Többek között a Raklapos polc is a kiemelt termékek között van, szóval nem haltam bele a keresésbe, de az biztos, hogy az árajánlatkérésig se sokat vártam. Hamarosan jött is a válasz, és innentől csak egyeztetés kérdése volt minden. Megosztottam velük a terveimet, ős pedig beletervezték a legcsodásabb, legpraktikusabb Raklapos polc rendszert, amit csak el tudtam képzelni. Tökéletesen megfelelt minden igényemnek, és még bővítésnek is maradt hely, ha esetleg a későbbiekben úgy döntenék, hogy tovább gyarapítom a készletemet. Ráadásul a végösszeg is teljesen baráti volt, közel sem érte el az erre a célra kalkulált maximális összeget. Máshol egy ócska, használt rendszert veszek ennyiért, nem hogy vadonatújat! Tehát sikerült mindenben megegyezni, és pár hónap múlva már ott is volt az új raktár, felszerelve, polcokkal együtt!

Az építkezés hála az égnek nem késett, sikerült olyan kivitelezőt találnom, aki rendesen és precízen tartotta magát a határidőhöz. Igazából pár nap rá volt számolva a dologra, hogy a Raklapos polc ne akkor érkezzen, amikor még javában építkeznek, de így tényleg minden jól jött ki. Az állványépítők elhoztak minden alkatrészt teherautón, és gyorsan, szakszerűen felépült nekem odabent a Raklapos polc erdő. Azért jó hasonlat, mert úgy nőttek ki egymás után az aljzatbetonból, mintha fák lennének. Határidőre elkészült minden, úgyhogy az átköltözéssel is simán ment minden. Szerencsére a régi és az új viszonylag közel esnek egymáshoz, úgyhogy nem kellett megyéket átszelni az áruval. Végül tehát minden a terv szerint ment, és mindezt a motorboltos barátomnak köszönhetem, és annak, hogy magával vitt világot látni.