Nőies téma a motorkereskedésben

Meglepett, amikor megcsapta a fülem a hajvasaló vásárlás témája a motorkereskedésben. Ahol motorokat árulnak és javítanak, egyáltalán nem szokványos az ilyesmi. Elég kevesen vagyunk, akik vasalnánk a hajunkat…
Értelemszerűen nem nagyon tudtam hozzászólni a témához a tarkopasz fejemmel, azonban mégis akadt egy pont, hogy tudtam nekik segíteni.

Az elképzelésük ugyan megvolt, hogy milyen hajvasalót akarnak vásárolni, de hogy ezt hol kell, azt nem tudták. Gondoltam belebújok a hős szerepébe, így beajánlottam nekik a bestmarkt.hu-t. Ugyan hajvasalót nem rendeltem még innen, de minden eddigi vásárlásommal elégedett voltam, így a csajoknak is be kell, hogy váljon.

Rögtön be is írták a böngészőbe az említett oldal címét, és nem kellett sok idő, hogy megtalálják rajta a több száz hajvasalót. A bőség zavarát láttam az arcukon, így javasoltam, hogy a keresési feltételeket az elképzeléseiknek megfelelően állítsák be. Gyorsan szűkült a lista, és így már csak azokat látták, amelyek megfeleltek az elképzeléseiknek.

A csajok nagyon alaposak voltak, így remek szolgálatott tett a korábbi vásárlók véleménye és értékelése az egyes termékeknél. Nem csak 1-5-ig terjedő skálán lehet értékelni, hanem valódi vásárlók szöveges értékelései is elérhetőek az egyes termékeknél. Ezek nagyon jó visszaigazolások, előnyök és hátrányok egyaránt olvashatóak a leírásokban. Mivel ezeknek az embereknek nem érdeke, hogy a valóságtól eltérő dolgot állítsanak, garantáltan bízhatnak az ott leírtakban.

Hamar kiválasztották a megfelelő hajvasalót, és segítettem nekik a megrendelésben is. Utánvétes fizetést választottunk, és házhozszállítást. Vagyis, egészen pontosan inkább a motorkereskedésbe kértük. Ha már egyszer hőst játszok, akkor szeretném látni az elégedettségüket.

A bestmarkt.hu kiszállítása mindig gyors, csupán 2 munkanapot kellett várnunk, hiszen raktáron lévő terméket rendeltek a csajok. A futár érkezése után rögtön nekiestek a csomagnak, és hipp-hopp mini szépségszalonná változott a kereskedés irodája.
Elégedettek voltak a választott termékkel, remekül sikerült a hajvasaló vásárlás.

hajvasaló vásárlás

Miután megírták az oldalra ők is a véleményüket, már jött is a következő, komolyabb kérdés: mosógép vásárlásban is tudok segíteni?
Hát, ilyen ez, nem könnyű a hősök élete.