Motorvásárlás és telefonkijelző csere egyben

Megkaptam az e-mailt, hogy mehetek a motoromért és a telefonomért is. Furcsán hangzik ugye? Nem véletlen vicces egy sztori.

9 napja, hogy ellátogattam egy motoros kereskedésbe, mert már régóta fájt a szívem egy motor után. Egy fiatal jó fej csávó segített a szalonban, válogatni, mondta a kell infókat hozzájuk. Majd, amikor már csak 2közül kellet volna választanom, egy prezentálással akarta volna bemutatni, hogy a 600.000 forinttal drágábbat vegyem, mert az az igazi. Ezt úgy szerette volna bemutatni, hogy egykerekezésbe kezd vele, persze nekem ezt muszáj volt felvennem a telefonommal, hisz nem minden nap demonstrálják az eladók ennyire a termékük megfelelőségét. Bele is vágott a csávó, egész jól ment neki, amikor elvesztette az irányítást felette és majdnem elütött engem is. A történet vége az lett, hogy elég karcos lett a motor, a telefonom kijelzője pedig betört. Nem győzte a bocsánatomat kérni a srác, amikor a főnöke megjelent akkor meg, huh… Próbáltam enyhíteni a hangulaton és mondtam megveszem a motort, ha újrafényezik. A főnök ennek hallatán megenyhült és nem rúgta ki az alkalmazottját, cserébe én az eladótól kaptam szívességet, mégpedig mondta, hogy állja a készülékem szervizelési költségeit és teendőit. Kérte hagyjam neki ott a telefont, és amikor jövök a motorért, mert az még pár nap amíg a papírmunkát elintézik, a telefont is kézhez kapom. Belementem, mondom miért ne…

Így most itt vagyok, elmentem a motorért és sony xperia kijelző javítása is megtörtént. Megkérdeztem, hogyan hol csináltatta meg a telefont, mert olyan volt, mintha új lenne. Mondta, hogy ő csak egy netes szolgáltatást vett igénybe és mivel városon belül voltunk már aznap kiment a készülékért a futár és 8 nap múlva már vissza is hozta a hibátlan készüléket! A SIM kártyát és a benne lévő SD kártyát addig biztonságban megőrizte a szalonban, szóval a személyiségi jogom se sérült, mert senki nem látott bele az életemben. Olyannyira tetszett a fogása most a xperiámnak, hogy elkértem azt az oldalt, amit igénybe vett, mert kitudja mikor lesz megint szükség rá, majd az újdonsült motorommal hazarobogtam.

Otthon megnéztem mi is ez a szolgáltatás és kellemes csalódás volt, mert mobilra is remekül volt optimalizálva az oldal, ráadásul nem került sokba, ahogy az árakat néztem. Mindenesetre elteszem magamnak ezt a lehetőséget, mert kitudja mikor lesz szükségem új kijelzőre, vagy akár akkumulátorra. Barátnőm készülékét is lehet, beadom javításra, mert amilyen kis béna mindig leejti és törik neki is állandóan a kijelző. Mindenekelőtt megyek pár kört a friss ropogós kétkerekűmmel!