Motorvásárlás és ruházati tanácsadás egyben

Életem párja végre megvette első motorját. Már hónapok óta tervezgette, nézegette a neten a különféle márkákat. Négy napja végül eljutottunk oda, hogy elmegyünk egy motorkereskedésbe, és kiválasztja a neki legjobban tetszőt.

Nem ment könnyen a dolog, de végül egy fekete-piros, sportos verzióra esett a választása (márkát ne is kérdezzétek, nem tudom, nem értek hozzá). Nagyon boldog volt a lelkem, hogy végre megvan a motorja, amire már régóta vágyott.

Viszont gondban volt, mert nem tudta, hogy honnan érdemes megvenni a megfelelő felszerelést. Ugyan is a motoros ruha nem egy olcsó beruházás, és az ár gyakran nem jelent egyet a minőséggel.

Még jó, hogy eszembe jutott, hogy kérdezzük meg az eladót, neki biztos több tapasztalata és információja van a dologgal kapcsolatban, mint nekünk.

A kedves úriember, Tamás, készségesen segített is nekünk. Annyi nehézség volt a dologban, hogy a párom mindenképpen motoros bőrkabátot akart, és azt nem találni sok helyen. Tamás a Sixgear oldalát ajánlotta nekünk, azt mondta, arról csak jó tapasztalatai vannak, és panaszkodni se panaszkodott rá még senki neki. Mindenkinek őket szokta ajánlani. Ez egy magyar cég, akik maguk tervezik a kollekcióikat és Magyarországon gyártják őket. A választék is igen széles, és az árak is korrektek. Nekem is elsőre szimpatikus lett, ahogy végigböngésztük a honlapjukat.

Végül a kedvesem innen választotta magának a cuccait, és nekem is rendeltünk egy sisakot és egy kabátot, hogy motorozhassak vele, a háta mögött ülve. Nemrég meg is jött a rendelésünk, és igaza volt Tamásnak, az eladónak, tényleg kiváló minőségű terméket kaptunk, amik ráadásul jól is néznek ki. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek!