Hol és milyen felszerelést érdemes vásárolni? – válaszok egy motorostól

Mostanában gyakran találkozom olyan problémákkal, hogy kezdő motorosok kicsit el vannak veszve azon a téren, hogy honnan érdemes a felszerelésüket megvásárolni, ha jó minőségű, biztonságos cuccokat akarnak, de nem akarják még a gatyájukat is ráfizetni a dologra. Ezért most összeszedtem a leggyakoribb kérdéseket, és feltettem őket egy régi motorosnak, aki közel 30 éve szeli az utakat két keréken. – Szabolcs válaszol.

Mit gondolsz, mik a legfontosabb szempontok a felszerelés kiválasztásakor?

Első sorban mindenképp a biztonság. Akármilyen jól néz ki egy dzseki mondjuk, ha nincsenek benne a megfelelő biztonsági betétek, gerincvédő és hasonlók, akkor nem szabad megvenni. Továbbá akkor sem, ha rossz minőségű, vékony anyagból készül. Ezt rögtön kiszúrja az ember, nem kell nagyon utána járni. Ezen felül a megfelelő bélés és a szellőzés is fontos. Ezért sem mindegy, hogy honnan vásárol az ember.

Gondolom, sok jó boltot ismersz. De ha csak egyet ajánlhatnál, melyik lenne az?

Egyértelműen a Shox motorosbolt. Nekem ez vált be a legjobban az évek során. Nagyon nagy a választék, megbízható, és jó minőségű termékeik vannak. Sok embernek ajánlottam már, és nem hallottam még panasz róluk. Ugyan nem a legolcsóbb, de még mindig itt a legjobb minőség és ahhoz képest alacsony árak vannak. A testvérem is innen rendelt nemrég, egyáltalán nem bánta meg.

Kicsit kifejtenéd még, hogy mitől olyan szuper ez a bolt?

Egyrészt azért, mert könnyen elérhető. Számos városban van üzletük országszerte, de online is lehet tőlük rendelni, így nem kell vidékről a nagyobb városokba ezért bemenni. A választék nagyon széles, és több különböző márkából válogathat az ember.