Géza gázpalackos cég ajánlata megmentette a karácsonyi bulit

A motoros bolt személyzetével minden évben tartunk egy hatalmas karácsonyi bulit, ahova nem csak a dolgozókat, de családtagjaikat is mindig meghívjuk, és egy kellemes hangulatú estét töltünk együtt, vacsorával és italozgatással egybekötve.  Minden évben ugyan azt a céget bízom meg a rendezvény lebonyolításával, így mindig fantasztikusan sikerül az egész, nem szokott probléma lenni, mert ők mindent elintéznek, nekem csak rá kell bólintanom, hogy rántott hús, vagy csirkepaprikás legyen a menü.

A tavalyi bulin sem volt ez másképpen, minden ment szépen a maga módján, jól, ahogy szokott. Már minden rendben volt és minden készen állt, mikor is felhívott a rendezvényszervező cég kapcsolattartója, és jelezte, hogy van egy kis gond. Ugyan is az egyik legfontosabb kellék az estéhez nem beszerezhető. Nem is tudtam elképzelni, hogy mi az, ami a mai világban nem beszerezhető néhány nap alatt, mire felvilágosított, hogy nem találnak olyan céget, aki meg tudná oldani a buliig a co2 palack töltést. Hirtelen nem is értettem, hogy minek van nekünk szükségünk co2 palack töltésre, ezért megkérdeztem. Elmondta, hogy amennyiben ez nem oldódik meg, úgy búcsút mondhatunk a csapolt sörnek és a szénsavas üdítő italoknak is, mert mind a kettőhöz szükséges. Na, így már én is értettem, hogy ennek fele sem tréfa, de még mindig nem tudtam, hogy miben tudnék segíteni. Azt kérte a cég, hogy ha esetleg ismerünk olyan céget, akik foglalkoznak ilyesmivel, ajánljunk már nekik, mert az ő kontaktjaik közül senki nem vállalta el határidőre.

Én egy céget sem tudtam, de gyorsan körbeszaladtam és megkérdeztem a többieket. Géza azt mondta, ne is gondolkodjunk tovább, máris kérjenek visszahívást a gazpalackfutar.com  weboldalon, mert ők tutira tudnak segíteni az ügyben. Én továbbítottam a kontaktot, és ők fel is keresték a céget. Nem is tévedett Géza, nagyon hamar megoldotta a cég a problémát, ráadásul, mint később kiderült, sokkal kedvezőbb áron, mint amennyibe eredetileg került volna, így fontolóra vette a rendezvényszervező cég a partnerváltást a gázpalackok tekintetében. Megkérdeztem Gézát, honnan volt ez a jó kontaktja. Elmesélte, hogy otthon, hobbiból szokott hegesztgetni, és mindig tőlük rendeli hozzá a corgon palackot. Mivel sokszor rendel, így már nagyon összebarátkoztak a futárral és jól tudja, milyen becsületes és rendes cégről van szó, ráadásul milyen hamar kiszállítják a rendeléseket, és hogy milyen széles náluk a választék, így biztos volt benne, hogy co2 palackjuk is lesz.

A gyors segítségnek köszönhetően a buli zökkenőmentesen lezajlott. Csak úgy folyt a csapolt sör és az üdítő is, mind a kettőt magam is ellenőriztem. Nagyon jól szórakoztunk, nem találtam kivetni valót most sem a rendezvényben, mint ahogyan egyébként sem szoktam, sőt, külön örültem neki, hogy nagyobb részt vállalhattunk a sikerességében a megfelelő gázpalackos cég megtalálásával.