Egyedi pólók az új arculatért

A kereskedésünk nagy arculatváltáson ment keresztül egy pár hónapja, így szinte teljesen “kicserélődtünk” az üzletben. Na, nem arra gondolok, hogy teljesen új kollégáim vannak, hanem arra, hogy változtattunk a megjelenésen, így például már mindenki egyenruhában van, ezzel is jelezve a vásárlóknak, hogy kihez fordulhatnak, ha segítségre van szükségük bármilyen motorral kapcsolatos vásárlásnál, legyen szó magáról a motorról vagy egyéb kiegészítőkről. Mivel egész kicsi a vezetői csapatunk, mindenki ott segített, ahol tudott a folyamat leszervezésében: volt, aki az online felületeket vállalta, más a szórólapok és egyéb fizikai anyagok áttervezését, én pedig az egyenruha elkészíttetését. Ne a tipikus egyenruhákban gondolkodjatok, hanem inkább egy lazább változatról van szó. Ugyan eddig is volt már egy úgynevezett “dress code”, ami egy sötétkék felsőből és fekete nadrágból állt, most viszont úgy gondoltuk, itt az ideje annak, hogy egy egységesebb képet képviseljünk.

Az elképzelés a motor kereskedésünk logója, neve és a szlogenje volt, illetve a csapatunk tagjainak keresztneve, hogy könnyebb legyen az érdeklődőknek megszólítani őket. Egy kis kutatás után úgy döntöttem, hogy a póló webáruház, amit kinéztem tökéletesen megfelel céljaimnak. Szimpatikus volt, hogy több városban is elérhetőek, illetve hogy online vásárlás esetén már 1-2 nap alatt ki is szállítják a rendelést. Mivel 20 darab feletti számról volt szó, mindenképp online akartam elintézni a dolgot, de jó volt tudni, hogy kérdés esetén személyesen is tájékozódhatok. Az elképzelés tisztázása érdekében felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik készségesen válaszoltak minden kérdésemre és együtt meg is terveztük az egyenruhánkat.

A rendelés után, ahogy ígérték, pár nappal már kézhez is kaptuk a kiváló minőségű pólókat. Dolgoztam már más cégekkel is együtt hasonló projekteken, de a várt hatás sokszor elmaradt. A lolmarkt.hu csapata viszont teljes mértékben tudta azt hozni, amit megbeszéltünk és megterveztünk, így hozzájárultak ahhoz, hogy sikeres legyen az arculatváltásunk a kereskedésben. A kollégáim is nagyon elégedettek voltak a végeredménnyel és szinte azonnal fel is avattuk őket. Azóta már több bókot is kaptunk, hogy mennyire egységes a csapat, így úgy gondolom, hogy a küldetés a legmagasabb fokon lett teljesítve.

póló webáruház

Ha bárkinek hasonló szolgáltatásra van szüksége, én mindenképp ajánlanám őket – nemcsak egyedi pólóik vannak, hanem előre, de gondosan megtervezett dizájnjaik, amik közül szinte minden alkalomra találunk megfelelőt.