Egy motorkereskedés, ahogy annak működnie kell!

A tegnapi nap teljesen megváltoztatta az életemet. Komámmal épp a buszon utaztunk, tartottunk A-ból B-be, hogy elintézzük az aznapi feladatunkat. Mind a ketten nagy motoros címében állunk az ismerőseink közt, ezért mondanom se kell mennyire frusztráló volt az a buszút.

Egész úton bosszankodtam, mi üthetett belénk, hogy megcsináltuk azt az ökörséget, amitől most buszra kényszerültünk. Egy krosszpályán próbáltunk meg egy elég veszélyes trükköt. Én próbálkoztam elsőnek, de csúnyán elbuktam, még szerencse, hogy volt rajtam bukósisak, mert különben a fejem hasad volna szét. Utánam cimborám is ugyan úgy járt, de neki a motoros felszerelése nem látta kárát. Hisztim tárgya pedig az volt, hogy nem találtam a neten egyetlen olyan webáruházat sem, ahol valamire való bukósisakokat találhatnék. Igazán nincs nagy elvárásom, csak megtudjam, hogy a mostani trend mely sisakokat ajánlja, a fejemre a tökéletes méretet ki tudjam választani. Ezek mellett szeretném, ha egyedi, általam összeválogatott színekből állna, és utána vissza tudnám hordani polírozásra. Egyszerűen nem leltem és csak a rosszabbnál rosszabb ajánlatok jöttek velem szembe.

Haverom csak mosolygott a bajusza alatt, mert tőlem zengett a busz. Amikor már kezdtem vállalhatatlanná válni, leállított. Majd a telefonján megmutatta nekem azt az oldalt, amire vágytam. Egy tökéletesen optimalizált oldal volt mobilra, kellemes színválasztással és minden olyan tulajdonsággal, amire nekem szükségem volt, plusz még volt egy ráadás is. Éppen bukósisak akció  volt rajta. Már csupán az érdeklődésemért kuponnal jutalmaznak, szóval itt kiélhetem majd a vágyaimat.

Remélem az ügyintézés annyira gördülékenyen fog menni, amilyen minőségi az oldal. Cimborám állítása szerint, mert mint kiderült, ő már rendelt magának egy új bukósisakot, nagyon kedvesek és segítőkészek az ügyintézők. Ajánlani tudja csak ezt az oldalt, mert minőségi szolgáltatás mellett, kiváló árakkal kooperálnak. Nincs mese. Hamar fel kell vennem velük a kapcsolatot, hogy mihamarabb meglegyen a bukósisakom, mert nem bírom a busszal való utazást és rettenetesen hiányzik a motorozás.

Mielőtt bárkiben is felmerülne a kérdés, miért nem motorozok bukósisak nélkül, annak csak annyi a válaszom, hogy nem vagyok buta!