Az apukák és a Jégvarázs jelmezek

Megállapodást kötöttük a feleségemmel. Ő elintézi a gyerekeknek a farsangi jelmezeket, ha én meg kifizetem őket, és nem kérdezek, akkor ő sem kérdez. Tudom, nem szép dolog, de higgyék el kedves hölgyeim, hogy egy apuka nagyon is szereti a gyerekeit attól még, hogy nem ássa bele magát a farsangi jelmezek rejtelmeibe. Én nem értek ehhez, a motorokban vagyok jó, a saját motorosboltomban töltöm a fél életemet, ha csak nem vad motorosnak öltöztetjük a gyereket, akkor fogalmam sincsen, hogy segíthetnék. A feleségem meg őstehetség ebben, kitalálja a gyerekek gondolatait és meg is valósítja, ő ezt tökéletesen csinálja, 100% -os biztonsággal állíthatom, hogy ez a feladat neki van kitalálva, nem nekem.

Apaként én biztosítom az anyagi feltételeket, hogy ő ki tudja választani ab gyerekeknek a megfelelő jelmezeket. Egy darabig próbálta rám erőltetni, hogy segítsek neki, de aztán mind a ketten rájöttünk, hogy ez butaság, mert csak vita van belőle. Az új stratégia, ami be fog jönni, a következő: ő megküldi nekem a linket, én megnézem a ruhát, különös tekintettel az árára, odaadom neki, ő megveszi, é kész is. Nincs vita, nincs szemrehányás, csak csináljuk és kész. És így is tettünk.

Megkaptam a linket: https://jatekwebshop.eu/jelmezek-663/jegvarazs-jelmezek-883

Megnéztem a kislányom jégvarázs jelmezét, odaadtam a feleségemnek, a nem is olyan magas összeget, mint amire számítottam azok után, hogy nem voltam hajlandó segíteni a választásban, és kész is voltunk a folyamattal. Nem mondom, hogy rendszer lesz belőle, mert szerintem az asszonynak nem annyira tetszik ez a metódus, de én nagyon elégedett voltam vele. Nem szeretném másképpen csinálni máskor sem. Megőrjít, hogy mindent együtt akar kiválasztani. értem én, hogy a közös gyerekeink, meg minden, ne de mi köze van egy apának a farsangi jelmezekhez?

Attól még szerethetem én a gyerekeimet, hogy nem tudok belefolyni érdemben abba, hogy mibe öltözzenek farsangon. Én más dolgokban akarok ott lenni, nem az ilyenekben, amikről fogalmam sincs. Remélem, más apuka is így van ezzel. Ha pedig nem, akkor egyszerűen csak köszi, hogy elmondhattam.