A pannonsafe.hu-n kutyára, járműre, lakásra is köthetünk biztosítást

Az öcsém, Levi 14 éves kora óta robogózik, és amint megtehette, megcsinálta a motoros jogosítványt is, majd vett is magának egy saját motort. Édesanyánk természetesen teljesen ki volt, nagyon aggódik érte, hiszen annyi szörnyű balesetről hallani, ami a motorosokat éri nap mint nap. De az öcsémet ez mit sem érdekli, ő már rutinos, mindig minden esetben tudja, mi a megoldás. Azt mondja, a motor még biztonságosabb, mint az autó, hiszen kisebb helyen elfér, könnyebb vele manőverezni. Engem is elvisz néha egy-egy körre. Eleinte én is féltem, de nagyon hamar rákaptam, amint megéreztem, hogy nem fogunk feldőlni, hanem nyugodtan tudom élvezni ezt az adrenalinlöketet. Rábíztam magam az öcsémre, tudom, hogy felelősségteljes. Anya azonban nem nyugszik, amikor az öcsém megvette a motort, anya első dolga volt biztosító céget keresni neki és rátukmálni a biztosítást, ami persze nem hülyeség és szükséges dolog.

A lakásunkat már régóta a Pannon-Safe Kft. biztosítja és nagyon meg vagyunk velük elégedve, úgyhogy anya azt mondta, az öcsémnek is érdemes lenne hozzájuk fordulni. Ők ugyanis nemcsak lakásbiztosítással foglalkoznak. Kötelező biztosítást, Casco biztosítást, nyugdíjbiztosítást és vállalkozói biztosítást is lehet náluk kötni. Ezeken kívül hitelek és megtakarítások terén is tudnak segíteni. Mióta megvan a kutyánk, Lolita, biztosítót váltottunk, mert módosítani kellett az előzőt és inkább új céghez akartunk fordulni. Biztosítást a biztosítási évfordulókor lehet felmondani, ezt a szüleim fel is használták és elküldték nekik a felmondó nyilatkozatot az évforduló előtt 30 nappal. A cég elfogadta a felmondást és visszaigazolást is küldtek róla. Ekkor kerültünk a Pannon-Safe-hez és azóta is náluk vagyunk. Ha kicsit előbb utánuk nézünk, megtudtuk volna, hogy még a felmondással sem kellett volna fáradnunk, ha a pannonsafe.hu oldalon található online lakásbiztosítás kalkulátoron keresztül kötünk biztosítást. Tudniillik akkor a cég magára vállalja, hogy felmondja a korábbi lakásbiztosítást, ha több mint 30 nappal előbb visszaküldjük nekik a megbízást.

Láttuk, hogy náluk elérhető kisállat és háziállat biztosítás is, úgyhogy Lolitára is tudtunk biztosítást kötni. Így nem kell vagyonokat kiadnunk az állatorvosnál, aminek a látogatása azért minden háziállat esetében elkerülhetetlen. Nem feltétlenül a betegségekre gondolok, hanem a kötelező oltások, chip és egyebek miatt kell rendszeresen az állatorvosi rendelőbe látogatni. Hogyha ezen felül is történik valami, az borzasztó költségekkel járhat. Így célszerű még az állatainkra is biztosítást kötni a lakásbiztosítás kiegészítése képpen, ha már erre is van lehetőség. Mindig ki kell használni ezeket az innovatív megoldásokat a biztosítóknál. Kiválaszthatjuk a számunkra legrelevánsabb kiegészítő biztosításokat, melyek közül a legnépszerűbbek: gépjármű assistance, kisállat és háziállat biztosítás, vállalkozási biztosítás, vagy biztosítás a következő károk esetén: graffiti, vandalizmus, tűz nélküli füst- és koromszennyezés, beázás, csőtörés, kerti bútorok, napelemek, napkollektorok vagy betörés, lopás esetén.

Mi úgy tartjuk, hogy a Pannon-Safe Kft. honlapján található a legjobb lakásbiztosítás 2019 online terében, azaz ahol interneten is tudunk biztosítást kötni. Az online kalkulátor segítségével gyorsan ki tudjuk számolni a biztosítási összeget és meg is tudjuk kötni a szerződést. Nagyon egyszerű és egyre népszerűbb ez a módszer. Már szinte mindenféle biztosítást meg tudunk kötni online, mert így időt és energiát tudunk megtakarítani. A Pannon-Safe-fel nagyon meg vagyunk elégedve, nem tartom kizártnak, hogy őket dobja ki a kereső, ha beírjuk, hogy “legjobb lakásbitzosítás 2019 online”.