A babakocsi választás ilyen könnyű még nem volt!

A férjem nagyon szeret motorozni. Ismeri szinte az összes motoros kereskedést a városban, rengeteg ismerőse van, akik szintén szeretnek motorozni, sőt, gyakran eljárnak közösen motorozni. A garázsban, egy szekrényben ott díszelegnek a motoros felszerelései, igazán menőn néznek ki. Anno én is motoroztam, bár tény, hogy minél öregebb lettem, annál inkább használtam, maradtam inkább az autónál.

Most pedig, hogy már babát várok, egyiket sem csinálom. A nagy pocakomtól be se férnék a kormányhoz. Így aztán mindig a férjem vezet, ha megyünk valahova kocsival. Egyszer elmentünk bevásárolni, útközben láttam egy nagyon vagány bababoltot, ahova hát, muszáj voltunk bemenni a vásárlás után.

Hatalmas akció volt, rengeteg cuki babaruhát tudtunk venni. Még jó, hogy kocsival mentünk, mert így csak beraktunk mindent a csomagtartóba és már mehettünk is haza. Bezzeg, ha motorral lett volna, akkor ez nem így történt volna. Akkor én se tudtam volna menni, ő nem tudott volna ennyi mindent bevásárolni, ráadásul nem is tudta volna hova tenni.

A nagy bevásárlás után másnap rendet raktam a lakásban. Felmértem a terepet, hogy mi van itthon, mi az, ami nem kell és el lehet ajándékozni, vagy esetleg kidobni. Utána jött a nagytakarítás. Kiszortíroztam a babaholmikat is, hogy lássam, mik vannak már, mi nincs, mit kell beszerezni és még sorolhatnám. Már tényleg rengeted babaruhánk volt addigra, hiszen anyukám is mindig folyamatosan hozta át őket. Bár igaz, hogy annak a felét nem tartottuk meg, mert nem tetszettek. Ő is csak kapta őket, néhányat vett, de azokat szerintem mind megtartottuk. Amik nem tetszettek, azok inkább a kapott dolgok voltak. De azok már a tulajdonosuknak sem kellett. Mondták, hogy ha nekünk sem kell, adjuk be valahova nyugodtan, de vissza már ne adjuk, hiszen ott már nagyobb a gyerek, így ők semmire nem tudják már őket használni.

A nagy pakolás közepén rájöttem, hogy nekünk bizony még egy minőségi babakocsiba be kell fektetnünk, hiszen arra is szükség lesz. Babakocsik olcsón a mai világban már ritkán találhatóak meg, de nem adtam fel, kerestem egy darabig, míg meg nem találtuk azt, ami aztán az ízlésünknek a legjobban megfelelt.

Egy weboldal, ahol rengeteg féle babakocsi található részletes leírással, videókkal és megfelelő árakkal? Minden anyuka ilyenről álmodozik. Hát, kérem szépen, én megtaláltam. Felcsaptam a laptopot, megnyitottam a böngészőmet, beírtam a keresőbe, hogy babakocsik olcsón és kis nézelődés után meg is találtam a babakocsik.hu weboldalt. Annyira szép babakocsik vannak náluk, hogy én legalább egy órán keresztül csak görgettem és nézelődtem a honlapon. Végül egy multifunkciós babakocsi mellett döntöttem. Na, jó. Három mellett. De csak azért, hogy leszűkítsem, hogy mik közül lehet válogatni és már kész tényekkel menjen a férjemhez. Végül kiválasztottuk közösen a babakocsit és elmentünk megnézni.

Végül egy olyan babakocsit választottunk, amit egészen majd a baba negyedik életévéig tudunk használni. Ezért úgy gondolom, hogy ez tényleg ez jó választás volt és nagyon megéri az összeg, amit kifizettünk érte. Első hallásra mindenki azt mondja, hogy milyen drága, de belegondolva egyáltalán nem drága. Nem egy hónapig használja az ember, hanem évekig. Ráadásul több funkciós, így pedig még jobban megéri. Kényelmes hordtáskája van, puha matraccal, sport ülőegységgel. A váza könnyű és kompakt, így a sport résszel össze lehet csukni. A napellenzője kihajtható, illetve légáteresztő. Van hozzá pelenkázótáska. Hát kell ennél több?

Teljesen odavagyok érte. Ha mostantól szükségessé válik, mindenkinek ezt a boltot fogom ajánlani. Kicsit át is kell rendeznünk a garázst, hogy most kényelmesen elférjen ott a babakocsi, anélkül, hogy útban lenne bárkinek is. A motorral és az autóval kicsit nehézkes ott a közlekedés, de megoldottuk.